Soup Kitchen

Välkommen till Föreningar i Tjust

 

Om oss

Vi i Föreningar i Tjust vet vi att rätt stöd ibland är det enda som krävs för att åstadkomma förändring. Sedan grundandet år 2007 har vi varit fast beslutna om att påverka i rätt riktning. Våra insatser har varit inriktade på att skapa förutsättningar, möjligheter och nya möten för andra föreningar i Västerviks kommun. Vi skapar också egna aktiviteter i samarbete med flera föreningar på gården Marsbäcken, så som våffelcafé eller häst & släde när det är snö. 
Att vara föreningsmänniska är viktigt och det är något vi vill lyfta fram bättre i samhället och försöka få fler både barn och vuxna att känna delaktigheten som finns här. 

Volunteer Group
 

Vad vi gör

Vårt främsta syfte är att rikta uppmärksamhet mot de frågor vi brinner för. Vår framgång mäts inte i kapital eller vinstmarginaler, utan i det värde vi skapar för de som behöver oss.

20140517_112050.jpg
IMG_20190409_103345.jpg
20140518_082925.jpg

Naturen i fokus

Föreningar i Tjust har i många år huserat på gården Marsbäcken med syftet att skapa verksamheter för att bevara området. Med den exploateringen som hela tiden sker där människor letar stadsnära sjötomter har vi sett att platser som dessa måste bevaras. Området behövs för rekreation och föreningsliv, så när du är med och skapar verksamheter här är du också med och bevarar en framtid för våra barn.

Möteslokaler

Vårt mål är att erbjuda prisvärda lokaler till föreningslivet i Västervik. Här ska din förening kunna utvecklas och få möjlighet att hitta nya samarbeten med andra föreningar. I dagsläget erbjuder vi föreningslokaler inomhus från perioden maj-september.

Lägerverksamheter

Funderar din förening på att genomföra en aktivitet med era medlemmar?
Att skapa ett läger är en fantastisk rolig aktivitet som ger stark gemenskap i föreningen. Övernatta på Marsbäckens lägerängar och skapa roliga samarbetsövningar. Vi hjälper er i planeringen!

 
23.jpg

"Allt vi gör i världen byggs på förhoppningar"

Martin Luther

 

Kontakta Föreningar i Tjust

070-5553170

Crowd Cheering